Wolume 2 & Stockholm Sabotage – Trailers Inför Kommande Graffitifilmer


 
Hösten är på intågande och vanligtvis brukar jag vara lite negativt inställd till det. Det väntar kyla, blåst, regn och buna tråkiga höstlöv. Men denna hösten känns som att den kommer kunna bli ganska bra. Det släpps en del skivor som verkar intressanta. Men också en del graffitifilmer planeras släppas snart. Det planeras att OCF crew från Göteborg har en film i kikaren, trailern var planerad att släppas för några dagar sedan men det har ännu inte skett, och några lösa rykten om att Retard Volume 2 ska komma. Dessa två filmer har däremot inga trailers än. Däremot har det släppts två trailers i veckan för två kommande graffitifilmer.

För tre dagar sedan annonserade 4608 om att Wolume 2 snart släpps. Ni inbitna var inte generellt förtjusta i Wolume 1, men till tvåan har man istället för en klassisk trailer med material från filmen gjort den utifrån överblivna klipp som inte lyckades pressas in i själva filmen. Det är givetvis svårt att utifrån detta säga någonting om själva filmen, men materialet är av väldigt bra kvalité i denna försmak vilket gör att man blir smått nyfiken på vad filmen kan erbjuda om man bjuder på såhär pass bra material i försmaken. Man vet ju inte om det bara är ett lockbete för att folk ska köpa filmen. Men om det är så att materialet i filmen är bättre i försmaken, ja då har vi en kanonfilm att vänta! Filmen är planerad att släppas någon gång i september, och det är nog vad vi kan vänta oss eftersom 4608 brukar hålla sig inom sina deadlines.

Den andra filmen heter Stockholm Sabotage och en trailer till den släpptes tidigare idag. Den var också väldigt bra och är en klassisk trailer i högt tempo med sekvenser ur den kommande filmen. Ingenting negativt där och den verkar onekligen väldigt bra den också. Snyggt redigerad trailer och bra klippt. Crewsen VIMOALL, OBH, SBR, BST, FAME & CNR med flera kommer medverka, vilket inte direkt sänker förväntningarna. Det känns som att den kan bli väldigt trevlig!
 
Spana in båda klippen inför vad som komma skall nedan!
 
 


 
 

Annonser
Annonser