De omutbara – Dödsskvadronen (Netplay)

F.A.T.T.A.R.U –  Sluta fråga våran nya skiva den är här nu!
Nä, där ljög jag.. Men andra från De Omutbara iallafall! Det är sjukt trevliga beats och sköna MBMA-vibbar.

De Omutbara skapades 2009 då Mad lab-rapparen Fakal slöt ihop sig med rapparen och producenten Fred Alert. Ett flertal låtar skapades men när Jonis kom med i gruppen kunde de fokusera på ett mer seriöst projekt – På rymmen från Alcatraz – som släpptes 2011. Av personliga skäl var Fakal dock tvungen att lämna gruppen men i samma veva gick Thomas Kvick från gästartist till en bestående medlem. Trion Fred Alert, Jonis och Thomas Kvick förde ordet vidare om De omutbara och snart kunde Fakal, nu återuppstådd som Kim Gambino, komma tillbaka. Som om en återvändo inte räckte, beslöt sig Mad lab-rapparna Benyah och Slusken för att på sina egna håll ta upp mikrofonerna från hyllorna.

Vid det här tillfället var gruppen starkare än någonsin förr. Alla fyra rappare var återförenade med ny energi, de gamla ikonerna från Mad lab stöttade gruppen och texter spottades till höger och vänster. Det var här Dödsskvadronen började ta form och arbetet gick fort fram. Mitt uppe i denna nytändning av skaparanda gick Jonis bort och gruppen lämnades med tre medlemmar som skulle avsluta skivan. Efter mycket sorg och kamp står Dödsskvadronen nu klar.

Dödsskvadronen är ett hopkok av olika låtar som skapats under senare tid. Även om det är deras specialitet; våldsironi, roliga teman eller mer känslomässiga låtar framför De omutbara alltid sina texter på ett brutalt sätt över hårda boom bap-beats. Alla beats och cuts är producerade av Fred Alert och gästande artister är Benyah och Mr Slusk från Mad lab och Omen22 från Paradigma. De omutbara lever vidare och har redan ett gäng nya låtar på gång.

Check it out!

R.I.P. Jonathan ”Jonis” Fogelberg 1993-09-04 – 2012-10-26!

Klicka på bilden för att ladda ner netplayen genom Whoa.nu

Annonser